Dödsbo köpes och säljes i Stockholms län med omnejd

Vi säljer dina antikviteter på auktioner

Vi erbjuder helhetslösning för dödsbon och hela hem och kan förmedla tjänster så som försäljningsuppdrag för antikviteter, auktioner, packning, transporter, tömning och bortforsling samt städning. Vi köper alla typer av antikviteter, kuriosa, guld, smycken, silver, belysning, glas, keramik,vapen, medaljer, klockor, ur, möbler, speglar, samlarobjekt, konst, och märkesvaror inom mode, fashion och designer produkter. Maxi Auktioner utför också värderingar för bouppteckning, arvsskifte, dödsbodelägare och försäkringsärenden. Vi har goda samarbeten med jurister. Välkommen att kontakta oss för bokning av hembesök.

Vi finns när du behöver oss. Alla dagar i veckan. Kontakta oss redan idag.
Telefon nr : 08 684 184 08 eller kontakta oss via mejl.

Besök och hemvärdering. Hela hem och dödsbo

Vi hjälper dig med värdering och försäljning av antika föremål. Vi har ett antal värderingsman som arbetar hos oss med värdering av dödsbon. Därmed kan vi erbjuda oss att köpa upp hela eller delar av dödsboet samtidigt som du kan vara säker på att få en korrekt värdering och ett rätt pris. Vi kan även sälja era antikviteter här på vår hemsida genom internetauktioner. Genom att anlita oss era föremål når en stort antal besökare i hela Norden och du betalar landets lägsta avgifter vid försäljning av antikviteter.

Onlinevärdering via mejl

Du får gärna mejla dina bilder på dina antikviteter. Mejla gärna tydliga bilder och skriv så mycket information som du vet om föremålet. Tillverkningsår, land, namn på designer och signaturer är viktiga. Vi behandlar alla bilder i turordning och svar kan dröja pga hög arbetsbelastning. Observera att värderingen är preliminär och baseras på dina bilder. Omdömen kan ändras vid ett hembesök.

Dödsbo : Värdering Försäljning Bortforsling Flyttstädning

Det kan vara både tidskrävande och fysiskt ansträngande att ta hand om ett dödsbo eller om man flyttar till äldreboende. Därför kan det vara bra att få hjälp av någon utomstående som kan ordna det praktiska kring dödsbon.

  • Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök och värdering
  • Vi köper dina antikviteter direkt på plats eller säljer dina antikviteter på auktioner.
  • Vi tömmer bostäder och förråd samt forslar bort grovsopor till ÅVC.
  • Vi utför även flyttstädning om så önskas.

1. Kontakta oss * Boka ett kostnadsfri hembesök

Vi börjar alltid med ett hembesök och informerar Er om våra tjänster och hela processen. Hembesök är inte på något sätt bindande. Kontakta oss på 08-684 184 08 .

2. Värdering * Vi köper dina antikviteter * Prisförslag * Avtal

Vi värderar säljbara saker och upprättar en lista. Ni får betalt för dessa säljbara saker. Vi köper dom direkt och betalar på plats. Ett annat alternativ är att kan vi sälja allt på auktion till högstbjudande på vår hemsida. Observera att man betalar avgifter på auktioner. Vi räknar ett fast pris för röjning/tömning beroende på tidsåtgång, avfallsmängd och vikt. Vi har fasta priser för flyttstädning beroende på bostadens storlek. Eftersom ingen bostad är lik den andra skräddarsyr vi en lösning som passar just din förfrågan. Vi ger ett prisförslag på plats.
Vi betalar Er mellanskillnaden då vi anser att lösöret har ett högre värde än vad kostnaderna för bortforsling och flyttstädning är. Vi fakturerar Er mellanskillnaden då vi anser att lösöret har ett lägre värde än vad kostnaderna för röjning och slutstädning är.

3. Arbete: Tömning * Flytthjälp * Flyttstädning * Sanering

Vi hjälper Er med sortering, tömning av bostad, bortforsling av grovsopor samt transporter till återvinningscentral. Tänk på att hela processen kan ta upp till 2-4 dagar. Vi står gärna till tjänst när du behöver hjälp med flyttstädning. Vi har fasta kvm priser för flyttstädning i Stockholm. Vi tillhandahåller material och utrustning för städning. Genom att anlita oss sparar du tid och får garanti på utfört arbete. En flyttstädning är en totalrengöring av en bostad och kräver mycket omfattande städning. Anlita oss för flyttstädning och skippa alla bekymmer med krävande köpare eller inflytande hyresgäst.