Dödsbouppköpare

Seriös dödsbouppköpare

Är du på jakt efter en dödsuppköpare? Om du eller någon du känner på senaste förlorat en kär familjemedlem så kan vi förstå att du har fullt upp med att hämta dig. Det är tungt med förlust. Det är hemmet som blir kvar efter den avlidne. Det hamnar då under ditt ansvar att dödsboet städas ur, att sakerna flyttas ut eller säljs vidare, att alla sopor hanteras på rätt sätt och att dödsboet ser bra ut om ni i framtiden vill sälja vidare den.

Vad gör dödsbouppköparen?

Inte alla orkar med allt detta slit, och är heller inte intresserade av att spara undan så mycket, eller att sälja vidare det. Då kan ni ta in oss som dödsbouppköpare. Det vi gör är att köpa upp ditt dödsbo. Det kan vara hela dödsboet, eller bara delar av det. Såsom processen funkar tar vi oss ner till dödsboet och går igenom de värdesaker som finns på plats, såsom möbler, tavlor och liknande. Det spelar ingen roll hur stort eller litet dödsboet är.

Vi kollar även igenom skicket på byggnaden, ifall det är mögel eller skador någonstans. Detta kan sänka värdet rejält.
Efter att vi har värderat dödsboet ger vi er en summa som vi är villiga för att betala för hela dödsboet. Det betyder att om ni accepterar detta bud så faller allt ansvar av dödsboet över till oss som dödsbouppköpare. Vi tar då hand om att sälja värdesaker, vi städar, flyttar, sophanterar, sanerar och vi får sedan ut det på marknaden för vidare försäljning. Det är aldrig ett krav att acceptera det bud vi ger.

Ni kan även välja att sälja delar av ert dödsbo till en dödsbouppköpare. Finns det värdesaker ni inte vill spara köper vi upp dem. Om ni vill spara alla värdesaker, men inte har viljan eller orken att sälja vidare dödsboet så kan vi köpa upp det tomma dödsboet och sälja vidare det själva.