Dödsbostädning Stockholm

Prisvärd dödsbostädning i Stockholm

Letar du efter ett företag som kan utföra en dödsbostädning Stockholm? Har du blivit ägare av ett dödsbo? Då är det förståeligt att det är mycket att gå igenom, både för dig som person, och i hemmet som blivit kvar. Med alla dessa tankar och allt att ta hand om, så skulle det väl underlätta om nån annan tar hand om städningen?

Därför finns vi här. Vi är ett städföretag som tar hand om dödsbostädningar i Stockholm. Vi hjälper dig när du behöver det. Tillsammans skapar vi en plan på exakt vad ni vill ha. Vi hjälper till att städa hela dödsboet, från topp till tå, oavsett storlek. Stort som litet tar vi hand om.

Så här går en dödsbostädning i Stockholm till

Vi får ert dödsbo att bli skinande rent än en gång. Vi sophanterar och sorterar allt, från hushållssopor till grovsopor, och ser till att det slängs på rätt plats. Vi går igenom hela dödsboet och ser vilket skick det är i, för att anpassa oss efter hur grovstädat det behöver bli.
Vi ser till att alla fläckar, hur grovt de än må sitta, försvinner helt, och får alla ytor att se perfekta ut. Självklart ser vi även till att organisera det som blivit kvar, damma alla ytor, dammsuga och moppa alla golv. När det är färdigt ska dödsboet vara som redo för försäljning.

Det som blir över som ska slängas, såsom gamla stolar, soffor, och diverse från vinden, det som blir kvar när ni valt ut det som skall sparas, tar vi också hand om. Vi sorterar och bär ut det som skall slängas, och tar det till närmaste miljöstation i Stockholm.

Har ni själva redan tagit hand om sophanteringen kan ni såklart anlita oss endast för dödsbostädningen i Stockholm, och på motsvarande sätt kan ni anlita oss endast för sophanteringen. Vi formar vår plan helt efter ert behov.

Välkomna att kontakta ossMaxiauktioner!